Brak kont, brak danych osobowych
Podczas gry w demo nie tworzysz profilu użytkownika. Nie pytamy Cię o imię, datę urodzenia ani dane kontaktowe. Ponieważ nie ma konta, nie ma też danych osobowych, które mogłyby wyciec z naszych serwerów. Gra działa w całości w sesji Twojej przeglądarki.
Jeśli przejdziesz z wersji demo na prawdziwą platformę z prawdziwymi pieniędzmi przez oficjalną stronę operatora, będziesz musiał się wtedy zarejestrować. To oddzielne konto będzie podlegało zasadom prywatności operatora, a nie niniejszemu przewodnikowi demo. Twoja historia z demo pozostaje lokalna i nie jest udostępniana głównej platformie.
Wirtualne monety przechowywane lokalnie
Twój wirtualny balans jest zapisywany w lokalnym magazynie danych Twojej przeglądarki (ciasteczka lub localStorage). Oznacza to:
- Twoje monety pozostają na Twoim urządzeniu, a nie na serwerach naszej marki.
- Jeśli wyczyścisz dane witryny w przeglądarce lub przełączysz urządzenie, Twój balans zostanie zresetowany.
- Żadna strona trzecia nie może śledzić Twojej historii gier, chyba że zainstalujesz ich oprogramowanie do śledzenia.
Jest to podejście przyjazne prywatności, ponieważ Twoja aktywność w grze pozostaje całkowicie lokalna na Twoim urządzeniu. Możesz to zweryfikować, sprawdzając narzędzia programistyczne przeglądarki w zakładce 'Przechowywanie' (Storage).
Analityka anonimowa
Używamy prostego licznika, aby sprawdzić, ile osób odwiedza ten przewodnik. Licznik ten nie:
- Identyfikuje Cię po imieniu ani adresie IP.
- Śledzi Cię na innych stronach internetowych.
- Zapisuje Twoje dane z rozgrywki.
Zbierane dane mają wyłącznie charakter statystyczny (np. łączna liczba odwiedzin) i są używane wyłącznie do zrozumienia ogólnych wzorców ruchu. Nie sprzedajemy tych danych reklamodawcom ani brokerom danych.
Twoje prawa i wybory
Pełną kontrolę nad swoimi danymi w tej demonstracji masz Ty. Możesz usunąć historię swojej gry w dowolnym momencie, czyszcząc lokalne magazyny danych w przeglądarce. Jeśli używasz okna 'Tryb Incognito' lub 'Prywatnego', wszystkie dane zostaną utracone po jego zamknięciu. Jest to idealne rozwiązanie do szybkich testów bez pozostawiania jakichkolwiek śladów. Ponieważ nie są zbierane żadne dane osobowe, nie musisz składać wniosku o usunięcie danych zgodnie z RODO lub CCPA, ale nadal możesz zarządzać swoimi ciasteczkami za pomocą ustawień przeglądarki.